Jumaat, April 24, 2009

I'M BACCCKKKK!!!

YAHUUUUUUUUUUU!!!
"Hujan emas di negeri orang, hujan emas di negeri sendiri". Pepatah ni paling 'seswaaaai' sekali untuk aku yang baru saja menghabiskan seminggu yang menjerihkan! Haha!

Tadi, pukul 8 malam, aku & kawan2 sampai ke Institut Perguruan Perlis yang best sgt nih! (ape yg best sgt pown aku x tau).. Habis saja kursus di Penang tengah hari tadi, kitorang merewang2 jap & baru bergerak balik. Sampai di Alor Setar (Aloq Setaq) singgah Tesco Mergong, makan KFC barang seketul dua, blah.. Tak lama pastu, sampai la IPPP (Institut Perguruan Perlis, Perlis - huh..huh.. nak tulis nama penuh maktab aku pown dh x larat...huhhhh)..

Kat Penang tu sebenarnyer aku gi Kursus Kejurulatihan Renang Level 1.. Dari petang Isnin lepas kitorang dok ulang alik ke MSN Penang, masuk kolam PISA, balik singgah Tesco, & tido kat I4P jer.. Tempat2 menarik tak gi sangat, malas! Tp ader la gi Padang Kota makan rojak sambil diiringi koir mamak kat situ yg 'layaaaann' jer dgn lagu "rojak! rojak! rojak! rojak!" sampai naik boring aku dibuatnya.. Seminggu tu, tiap2 hari attend kelas & berenang jer, jadual padat buat kitorang jd letih! Hiiiiisshh <---xtau nk describe letih camner, buat bunyi jer! Hehe..

Malam ni, sambil2 aku tulis entry ni, tetiba RealPlayer aku memainkan lagu Beautiful Maria of My Soul.. Segera memori aku terlintas Rahsia Perindu, Langkawi, dan.. Jiwaku dibungai Maria dan magis cintanya... la~la~la~

5 ulasan:

  1. kekkkekeke ....

    "Tetiba RealPlayer aku memainkan lagu Beautiful Maria of My Soul.. Segera memori aku terlintas Rahsia Perindu, Langkawi, dan.. Jiwaku dibungai Maria dan magis cintanya... la~la~la~"

    PSSSSTTT ~ lentok nampak? lalalallalalala

    * xder awexs kew time jejalan kat sana??? petua atok kebayan tuk kau ... ngeh ngeh ngeh --- "disetiap persinggahan perjalanan anda, tinggalkan jejak ...." kekekekekekke ... matilah ko!!!

    BalasPadam
  2. apalah si nain ni, tiap akhir ayat mst ada matilah ko matilah ko....... aduhaiiiiiiiiii

    bz tul awak ye elly. nnt jgn lupa ajar k la berenang utk cantikkan lg bodi ni hehehehe

    nukilan dr kuantan

    BalasPadam
  3. haha, nenek kebayan Gunung Ledang ader la! (tu pon ader brader silat kat situ yg citer pasal jumpa nenek kebayan maser naik Gunung Ledang dulu..hohoh)

    wei nain maner leh tinggal jejak, semua jalan tar jer! hohohoho..

    kakla, awk g je brenang dlu kat kondo kak lily tu.. x pon awk blaja brenang dr youtube jer...

    BalasPadam
  4. ptt la xnmpk disekutar Pesat Konvo..
    tiada di mktb rupanyer!~

    BalasPadam
  5. alias berenang kolah asrama dlu pon lemas.. sgguh x percaya aku..~ =p

    BalasPadam

Feel free to leave a comment! =)