Sabtu, Disember 20, 2008

AIR KARBOHIDRAT

Berikut adalah antara ayat-ayat yang sempat aku (dan member2) quote sepanjang pengembaraan di Sabah. Ayat-ayat tersebut telah mengalami transformasi negatif oleh seorang pakar bahasa yang dirahsiakan identitinya.

Untuk tatapan umum, ikuti ayat-ayat yang telah ditransformasikan itu:

1. Sekilas air di ikan, sudah tahu jantan betinanya! (kami: HAHAHAHA!)
2. Saufi, tu air karbohidrat saper atas meja tu? (kami: HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA!)

aduh! aduuuhhh! nak pecah perut aku ketawa! hihihihi.. bayangkan, kami ketawa dekat sejam (laghanya!) setelah mendengar ayat yang sungguh tinggi uslub bahasanya!

P/S: Sepatutnya sekilas ikan di air, bukannya sekilas air di ikan.. dan, sepatutnya air berkarbonat, bukan air karbohidrat!

4 ulasan:

  1. muhahahahhahahahahah ~~~ klaka tahap tenggiling!!!! ~~~~~ kuikukuikuikuikui ... if real sunan bacer ko nyer entry neh, dia pown leh gelak guling2 x hengat ...... muhahahhahahaha, syabbas mera dhosti hayyyy, mmg klaka tahap cipan n tenuk!!!!!

    Salam Keikhlasan
    -Pencinta Wanita Matang-

    BalasPadam
  2. haha.(ni gelak ikhlas tau)

    kawan awk ke tu dato yg ckp mcm tu.ke empunya diri.ngeh2.

    tapi kan,bole cover lagik tu.dia ckp air berkarbonat ke,karbohidrat ke,dua-dua xbaek utk kesihatan tau(if amik secara berlebihan).kannn... kannn

    BalasPadam
  3. hi sab, tu sebnanye ayat member sy.. utk tidak mengaibkan beliau, lalu identitinyer dirahsiakan.. huhuhuhu

    BalasPadam

Feel free to leave a comment! =)